Matte o Husse

Skriv gärna ner något om vad ni tyckte (både ris o ros) om att lämna er älskade familjemedlem/familjemedlemmar här i Jorstorp

 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Tack för er referens

Referenser

Antal inlägg: 37

Namn: Chippen
Tidpunkt: 2016-06-30 19:01
Vill tacka för en trevlig midsommar hos er. Alltid lika trevligt att träffas. Jag återkommer, ha de så bra. Husse o Matte hälsar.

Svar: Tack!

Namn: Laila Olofsson
Tidpunkt: 2016-06-12 19:54
Tack för denna gången!
Alltid lika tryggt att lämna Rocky hos er.
På återseende om några veckor.Laila


Svar: Tack!

Namn: Gun och PG Nilsson
Tidpunkt: 2016-06-01 12:24
Tack så jättemycket för Miltons 4 dygn hos er! Vi är så otroligt nöjda. Vi är ju inte vana att han är bortlämnad och vi var rätt oroliga. Men det gick så bra och han t.o.m. åt sin mat .Det trodde vi aldrig. Ett jättegott betyg för pensionatet och dig Rosita!

Svar: Tack!

Namn: Björn Andersson
Tidpunkt: 2016-05-16 15:48
Jag har svårt att tro att det kan bli bättre för en hund på ett pensionat.
Jag har väldigt speciell hund som endast en husse kan älska. Trodde jag. Rosita gillar Blixten och blixten älskar Rosita, han blir så glad när han får träffa henne. Att han sen inte blir lika glad när jag lämnar Jorstorp är väl bara ett friskhetstecken.


Svar: Ja du denna hund är bara så underbar!

Namn: Nicklas Axelsson/Ingela Nord
Tidpunkt: 2016-05-09 11:08
Vi tackar för några härliga dagar hos Rosita med personal. Vår Wilda är alltid lika glad att få komma dit och vi är alltid nöjda med vistelsen. Här får Wilda omsorg och några sköna dagar tills att husse och matte kommer hem, vi är så tacksamma för att du finns. Vi ses i sommar!

Svar: Tack!